Barion Pixel

Közösséget építünk - keceli csapatépítő nap (2021)

1
A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány célja az értékteremtés és értékközvetítésen túl, hogy közösséget építsünk. Fontosnak tartjuk ugyanis, hogy a hasonló gondolkodású és értékrendű fiatalok megtalálják egymást és kialakuljanak emberi kapcsolatok, barátságok.  Ezért is igyekszünk – a lehetőségeinkhez mérten – olyan alkalmakat szervezni, amikor a Baráti Körünk tagjaival és egyéb érdeklődő fiatalokkal lehetőségünk van a személyes találkozásra, régi kapcsolatok megerősítésére, új kapcsolatok kialakítására, a gondolatok megosztására, egyszóval csapatépítésre.

Nyári tábor (2019)

Második alkalommal került megrendezésre a nyári tábor, amelynek szervezésében a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány is részt vett. Az egész Kárpát-medence területéről találkoztak itt újra barátok, mindenki megtapasztalhatta azt a remek hangulatot, amely jellemzi az eseményt, ráadásul lengyel és bolgár fiatalok is megtiszteltek minket jelenlétükkel.

Vezetőképző (2019)

Első alkalommal vett részt a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány egy vezetőképző megszervezésében, melynek célja, hogy felkészítsük a közélet iránt érdeklődő fiatalokat az előttük álló kihívásokra, és olyan tudást adjunk nekik, melyeket későbbiekben is hasznosítani tudnak.

Keceli Csapatépítő Nap (2019)

kecel01A Bács-Kiskun megyei Kecelen, disznóvágás és csapatépítő rendezvényt szerveztünk nemzetben gondolkodó fiataloknak. A tartalmas, szórakoztató programoknak köszönhetően sikerült összekovácsolni a Borsodból, Somogyból és az ország más pontjaiból érkező fiatalokat és lengyel vendégeinket is.

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!