Barion Pixel

Támogatás

Hogyan támogathatsz minket? Működésünket és a szerteágazó feladatok ellátását kizárólag adományokból és különböző pályázati forrásokból finanszírozzuk. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, adományodat, segítségnyújtásodat az alábbi módokon juttathatod el hozzánk.

Kedvezményezett neve: Fiatalok a Nemzetért Alapítvány
Bankszámlaszám: 11705022-21458264-00000000
Nemzetközi számlaszámunk (IBAN): HU76117050222145826400000000
Számlavezető bank: OTP Bank
SWIFT kód: OTPVHUHB
Kérjük, a közlemény rovatba írd bele: adomány

Magánszemélyként dönthetsz úgy, hogy a megfizetett személyi jövedelemadód 1%-át felajánlod egy regisztrált civil szervezetnek. Arra szeretnénk kérni, hogy idei felajánlásoddal segítsd Alapítványunkat!

Szervezetünk célja a magyar kultúra értékeinek megismertetése, történelmi, kulturális hagyományaink ápolása. Szívügyünk őseink emlékének megőrzése, a tudományos, művészeti és irodalmi élet gazdagítása, az ezt szolgáló rendezvények szervezése, támogatása. A nemzetben gondolkodó embereknek szervezett programjainkat a jövőben is szeretnénk folytatni, amelynek az anyagi alapját részben a felajánlott 1 százalékok tudják biztosítani.

Az szja 1+1%-os felajánlásáról – függetlenül attól, hogy a személyijövedelemadó-bevallásodat hogyan nyújtod be – a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhetsz. Ha rendelkezel elektronikus tárhellyel, nyilatkozatodat a legegyszerűbb módon elektronikusan nyújthatod be:

Papír alapon postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújthatod be:

  • a személyijövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,
  • az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,
  • a 23EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon, továbbá
  • ha a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, a NAV oldalán megadott határidőig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).

A kedvezményezett neve: Fiatalok a Nemzetért Alapítvány

A kedvezményezett adószáma: 18879405-2-03

Köszönettel:
Fiatalok a Nemzetért Alapítvány

Csatlakozz alapítványunk szimpatizánsainak csoportjához, a Baráti Körhöz, amelynek tagjaként közelebbi kapcsolatba kerülhetsz velünk, kedvezményekre leszel jogosult, elsőként értesülhetsz a velünk kapcsolatos hírekről, eseményekről, és velünk jobban megismerkedve akár önkéntes segítségnyújtással is hozzájárulhatsz a munkánkhoz. A csatlakozáshoz kattints ide: https://fiatalokanemzetert.hu/barati-kor

Akár egy kis céget vezetsz, akár egy nagyvállalat döntéshozója vagy, mi nyitottak vagyunk az együttműködésre, legyen szó a társadalmi felelősségvállalási programod megvalósításáról, projektjeink egyszeri, működésünk rendszeres támogatásáról, a munkánkhoz nyújtott szakmai hozzájárulásról, közös kampányról vagy épp szimpazánsainknak nyújtott kedvezményekről. Kérjük, keress minket az info@fiatalokanemzetert.hu címen!