Baráti Kör

Legyél Te is a Baráti Körünk tagja!

barati kor poszt1Kezdeményezésünk egyik célja, hogy közösséget hozzunk létre azokkal a honfitársainkkal, akik szimpatizálnak Alapítványunk céljaival és munkásságával: történelmi, kulturális hagyományaink ápolásával, őseink emlékének megőrzésével, a tudományos és kulturális élet gazdagításával, az ezt szolgáló rendezvények szervezésével. Másrészről úgy gondoljuk, hogy a velünk szimpatizálók által szélesebb körhöz juthat el munkásságunk; segítségükkel híreink, eseményeink és felhívásaink nagyobb hatást tudnak kiváltani a magyar társadalomban.

A szimpátián túl miért éri meg a Baráti Kör tagjának lenni?

  • a Baráti Körünk tagjaként automatikusan ajándékba kaphatsz a 2021-es, 4 darabos könyvjelzősorozatunkból egy-egy példányt,
  • kedvezményesen juthatsz hozzá kiadványainkhoz,
  • egy hasonló gondolkodású közösség tagja lehetsz, régi kapcsolatokat éleszthetsz fel vagy új kapcsolatokra tehetsz szert,
  • kedvezményesen vehetsz részt egyes belépődíjas rendezvényeinken,
  • elsőként értesülhetsz pályázati felhívásainkról, rendezvényeinkről, versenyeinkről és egyéb híreinkről.

A tagság életkortól független és semmiféle kötelezettséggel nem jár. Ha valaki mégis támogatni szeretné Alapítványunkat, önkéntes alapon teheti meg, akár munkával, akár pénzbeni adománnyal.

Az alábbi űrlap kitöltésével és a megfelelő nyilatkozatok elfogadásával a Baráti Körünk tagjává válhatsz.

 


captcha
Powered by BreezingForms

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!