Barion Pixel

Kiváló hangulatban telt az idei keceli csapatépítőnk (2023)

Fontosnak tartjuk, hogy időről időre összehozzuk a hasonló gondolkodású, azonos értékrendet valló szimpatizánsainkat, lehetőséget teremtve a személyes kapcsolatok építésére és ápolására. Ennek jegyében immár hagyománynak számít az a rendezvényünk, ahol kötetlen formában, közösen tölthetünk el némi időt önkéntesinkkel és barátainkkal, akik azonosulnak szervezetünk céljaival, valamint támogatják tevékenységünket határainkon innen és túl.

Csapatépítőnk – az elmúlt évekhez hasonlóan – idén is Kecelen valósult meg, két helyszínen.

A pénteki érkezés és kötetlen esti beszélgetés, ismerkedés után a szombati fő nap programja a Pintér Művek Haditechnikai Parkjában indult, amely méreteit és a kiállítási tárgyak számát illetően Európában is egyedülálló létesítmény. Leglátványosabb része a több mint három hektáron elterülő szabadtéri kiállítás és az azt körülölelő szoborpark, ahol megtekinthetők a Magyar Honvédségben használt különböző harci eszközök helyreállított darabjai. Itt bőséges reggeli után izgalmas csapatjátékra invitáltuk a résztvevőket, melynek keretében kipróbálhatták magukat a „lasergame” nevű lézerfegyveres szabadtéri akciójátékban.

Ezt követően a nemrég felújított, esztétikus környezetben fekvő Hatvani Szabadidőpark szállás- és rendezvényhelyszínen folytatódtak programjaink. Lehetőség nyílt különféle versenyeken, bajnokságokon részt venni úgy, mint Nagy-Magyarország kirakóverseny, pingpong- és dartsbajnokság, sörpong, illetve a nagy zsugásokra is gondolva a snapszer és a póker sem maradhatott el. Míg este nagy sikert aratott az aktuálpolitikai és ifjúsági feladványokból álló Nemzeti Activity.

Nagy örömünkre szolgál, hogy ebben az évben is több mint 50 fő tudott eljönni és részt venni a csapatépítőnkön, amire nemcsak szerte Magyarországról, hanem a Felvidékről és Erdélyből ugyancsak érkeztek. A szervezett programok mellett izgalmas beszélgetések, véleménycserék, személyes tapasztalatok megosztása tette még teljesebbé a kiváló hangulatban, közösen eltöltött időt. Bízunk benne, hogy hamarosan ismét találkozunk!

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról