Barion Pixel

Közösséget építünk – Csapatépítő hétvégét tartottunk (2022)

csapatépítő2022
Új barátságok kialakítása és a régiek megerősítése céljából szerveztük meg idén is csapatépítő rendezvényünket Kecelen mindazok részére, akik részt vesznek a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány sokszínű munkájában vagy szimpatizálnak céljainkkal. Valljuk ugyanis, hogy nagyon sokat tud adni az mindenkinek, ha egy hasonló gondolkodású, értékes emberekből álló közösség tagja lehet, ezért is tartjuk fontosnak, hogy régi és új segítőinknek és szimpatizánsainknak lehetőséget teremtsünk ilyen közösség tagjának lenni.

Ezúttal is Kecel városa szolgált helyszínéül ennek az eseménynek, ahol 50-nél több fiatal képviseltette magát Zalaegerszegtől Debrecenig, Gyöngyöstől Szegedig. Emellett pedig nagy örömünkre Erdélyből és Délvidékről érkező barátaink is velünk töltötték ezt a tartalmas másfél napot. A szombati, fő nap folyamán az ismerkedés mellett számos programlehetőség is rendelkezésükre állt a résztvevőknek, így kipróbálhattuk a játékos, szórakoztató lasertag játékot a Pintér Művek Haditechnikai Parkjában, amely hazánk legnagyobb szabadtéri, hadi járműveket és eszközöket bemutató parkja. Napközben a finom ételek elfogyasztása mellett összemérhettük tudásunkat a különböző versenyekben is (pingpong, darts, snapszer, Nagy-Magyarország kirakó stb.). Az este folyamán pedig egy stand-up fellépés is színesítette a programot.

A nagy távolságok miatt sajnos kevés alkalom adódik, amikor személyesen is tudunk találkozni, ezért is szervezzük az ilyen és ehhez hasonló rendezvényeket. Örülünk, hogy a tapasztalatok és visszajelzések alapján idén is nagyon jól sikerült ez az esemény, és mindenki élményekkel és új ismeretségekkel tért haza és várja a következő hasonló találkozási lehetőséget.

Néhány kép az eseményről:

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról