Barion Pixel

Telt házzal zártuk az őszi turnénkat Hajdúböszörményben Pál Feri atyával

nyitópfhajdúbösz22
A pótszékezett terem is kicsinek bizonyult Hajdúböszörményben Pál Feri előadására. Olyan sokan voltak kíváncsiak az atya gondolataira, hogy hiába bővítettük 50 pótszékkel a 400 fős termet, még így is egy héttel hamarabb elfogytak a jegyek és sajnos sokan lecsúsztak róla. A nagy érdeklődés köszönhető Pál Feri atya szórakoztató előadásmódjának és fontos gondolatainak, amiből most sem volt hiány. A lelkes közönség tagjai az előadás végén hosszú sort álltak egy-egy közös fotóért vagy egy dedikálásért.

Pál Feri telt házat varázsolt Gyöngyösön is

pf nyitó gyöngyös
Immár 4. közös előadását tartotta a Mátra Kapuja Egyesület és a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány Gyöngyösön. Berecz András, Dr. Bagdy Emőke, Dr. Zacher Gábor után ezúttal Pál Feri atyát és értékes gondolatait vittük el a helyi publikumnak a MATE Károly Róbert Campusára. Több mint 350 ember hallgatta a mentálhigiénés szakember tanácsait az élet nehéz helyzetei kapcsán, hol elgondolkodva, hol pedig nevetésben kitörve. Az előadás végén pedig hosszú sort álltak egy-egy közös fotóért vagy egy dedikálásért.

Töretlenül telt házzal folytatódott az előadás-sorozatunk Berecz Andrással Szegeden

nyitóbereczszeged
A csütörtöki már a nyolcadik előadás, amelyet Berecz András Kossuth-díjas mesemondónak, népdalénekesnek szervezhettünk: Szécsény, Kiskunhalas, Gyöngyös, Kecskemét, Kecel, Székesfehérvár és Pécs után most Szegeden láttuk őt vendégül. Ahogy már megszokhattuk a nagy mesemondótól, a mostani előadáson is sok érdekes, kacagtató történetet és gyönyörű népdalokat hallhattunk.

Szolnokra vittük Bagdy Emőke értékes gondolatait

Nyitó Bagdy Szolnok2022
Az előadás-sorozatunk következő állomása Szolnok volt, ahol a Bagdy Emőke iránt érdeklődők megtöltötték a Campus előadótermét. A professzor asszony tőle megszokott módon rendkívül színvonalas előadást tartott arról, hogy hogyan lehetünk mentálisan és fizikálisan is egészségesebbek a boldogságot okozó tettek segítségével.

Megtelt a Mátra Múzeum Zacher Gábor gyöngyösi előadásán

ZachernyitóGyöngyös22
Immár a 3. közös előadását szervezte meg alapítványunk és a Mátra Kapuja Egyesület Gyöngyösön. A teltházas beszélgetésen Zacher Gáborral olyan komoly témákat jártunk körül, mint a függőségek és ebben a tekintetben Európában elfoglalt helyünk, az Elf-bár, az orvosi marihuána kérdésköre, de ezek mellett könnyedebb témák is szóba kerültek, így mesélt főorvos úr a fiatalkoráról, az ő függőségeiről, de még a Zacher-tortáról is hallhattunk érdekességeket.

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!