Barion Pixel

Karcagra vittük Pál Feri atya értékes gondolatait

IMG 0339
Stand-up comedybe ágyazott mély és fontos gondolatok. Ha egy mondatban kellene összefoglalni Pál Feri atya előadását, akkor talán így lehetne a legpontosabban leírni mindazt, aminek a körülbelül 200 fős helyi és környékbeli lakosokból álló nézőközönség részese lehetett a karcagi Déryné Kulturális Központban.

Telt házas Bagdy Emőke-előadás Gyöngyösön

Bagdy Gyöngyös nyitó
Gyöngyösön vette kezdetét a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány értékközvetítő előadás-sorozatának újabb ötállomásos turnéja. A helyi illetőségű Mátra Kapuja Egyesülettel közösen szervezett rendezvény előadója nem kisebb név volt, mint a több mint 2500 előadást, számos könyvet és mindezekkel együtt méltán kiérdemelt hírnevet maga mögött tudó Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta.

Koronavírus, cigi, alkohol, elhízás, kütyük – Dr. Zacher Gábor előadása Jászberényben

IMG 8722
A járvány negyedik hullámának megjelenése már nem kérdéses, hiszen itt van a nyakunkon. A kérdés sokkal inkább az, hogy milyen súlyosak lesznek a következményei. Ezzel a gondolattal kezdte dr. Zacher Gábor toxikológus, főorvos az előadását a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány meghívására Jászberényben, ahol az Ifjúsági Ház előadói termét ellepték a kíváncsi fülek.

Kiskunhalason is elmerültünk a járványhelyzet és a függőségek kérdéskörben Dr. Zacher Gáborral

IMG 8710
Nem csak a koronavírusról, hanem sok más mellett az elhízásról, dohányzásról, közösségi médiás függőségekről is szó volt Kiskunhalason dr. Zacher Gábor előadásán. A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány által szervezett előadáson a nézőközönség megtöltötte a kiskunhalasi Tiszti Klub nagytermét és hol értő figyelemmel hallgatta a főorvos szavait, hol pedig nevetett a szórakoztató stílusáról is elhíresült előadó laza poénjain. 

Teltházas előadások a szeptemberi 5 helyszínes miniturnénkon

collage2
Szeptember 7-e és 15-e között sikeresen megtartottuk az 5 előadásból álló, értékközvetítő miniturnénkat az ország különböző pontjain: Kecelen, Gyöngyösön, Ózdon, Kiskunhalason és Jászberényben. A másfél év utáni félelem és nehézkes újraindulás még tapasztalható volt az embereknél és a 4. hullám előszele is éreztette hatását, mégis összességében közel 1000 ember vett részt ezeken az eseményeken.

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!