Barion Pixel

Összefoglaló: Tudatos médiahasználat a fiatalok bevonásáért c. projekt

Év végén zárul a ifjúságsegítők mobilitása projektünk, melynek keretében megvalósítottunk egy 7 napos képzést Keszthelyen és készítettünk egy TikTok használati tanácsokat tartalmazó kiadványt.

A képzésen tavalyhoz hasonlóan nem csak magyarországi, hanem más országokban élő fiatalok is részt vettek: Erdélyből, Felvidékről és Délvidékről is érkezett 10-10 fő, így összesen 40 személy számára tudtunk átadni értékes tudást a közösségi média használatáról és a médiatudatosságról, valamint egy remek nyári élményt szerezhettünk nekik a Balaton partján. Nagy tudású trénerek biztosították a szakmai minőséget, a szabadidős programok keretében pedig lehetőségük volt a résztvevőknek strandolni, megnézni Keszthely látnivalóit, de szerveztünk nekik táncházat és kulturális esteket is. Az eseményről részletesebben itt olvashattok:

A projekt részeként készítettünk egy olyan anyagot, amely a jelenleg a fiatalok körében legnépszerűbb platform használatához nyújt hasznos tudást. A TikTok kisokosunk célja, hogy segítséget nyújtsunk kezdőknek, akik most indítanak csatornát, illetve az ifjúsági szakemberek tudásának bővítése, a szektor marketingszemléletű fejlesztése és a fiatalok hatékonyabb bevonása, elérésük javítása. Az elkészült anyagot pedig széles körben terjesztjük online és offline is az ifjúsági szervezetek között. A kisokost itt nézhetitek meg: https://t.ly/SfHbP

A jövőben is tervezünk hasonló projekteket kivitelezni, hogy minél több fiatalt, szakembert, civil szervezetet segíthessünk.

A tréning az Európai Unió támogatásával valósult meg (2023-1-HU01-KA153-YOU-000149230).

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról