Barion Pixel
197023055 322436749364466 4419890315014496252 n

Az idei év Európa-bajnoksága és olimpiája apropóján a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány egy saját tervezésű nemzeti szurkolói sálat készített, hogy egy igényes, jó minőségű selyemsállal tudjunk szurkolni a magyar csapatnak és magyar sportolóknak akár ezeken az eseményeken, akár későbbieken.

A vékony anyagú, 140×17 cm-es sál egyik oldalán magyarul, a másik oldalon pedig – a nemzetközi eseményekre is gondolva – angolul szerepel hazánk neve. Fontosnak tartottuk az Alapítványunk hitvallását kifejező egyik idézet megjelenítését is Sajó Sándor verséből idézve, ahogy az összemagyarságunkat kifejező szimbólumok szerepeltetését is.

A sportsikerek mindig is képesek voltak növelni nemzetünk összetartozásának érzését, amelyre nagyon is szüksége van hazánknak. Bízunk benne, hogy a következő időszak olyan lesz a sportban is, amely sok sikert és büszkeségre való okot fog jelenteni számunkra. Ehhez pedig apró kiegészítőként, helyszíni, otthoni vagy közösségi szurkolásunk méltó kelléke lehet Alapítványunk igényes sálja. Biztatunk mindenkit, hogy szerezzen be belőle saját használatra vagy akár ajándékozás céljából. Ne felejtsd, vásárlásoddal Alapítványunk munkáját, nemzeti missziónk minél hatékonyabb és széleskörű megvalósulását is segíted!

Rendelés leadása:  https://forms.gle/wuJxufR8CA7U5XB38

Fiatalok a Nemzetért Alapítvány