Barion Pixel

TikTok tehetségkutató: Legyél Te a magyar értékek nagykövete!

Tiktok tehetségkutató: Legyél Te a magyar értékek nagykövete! címmel indít pályázatot a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány. A TikTok mára a világunk egyik legnépszerűbb közösségi médiás felületévé nőtte ki magát, valamint az alapítványunk célcsoportja, a fiatalok körében a legnépszerűbb. Azonban ahogy a többi felületen, úgy itt is megfigyelhető az, hogy kevés igazi értéket közvetítő tartalom található. Régóta célul tűztük ki, hogy becsempésszünk az online világ legnépszerűbb felületeire olyan tartalmakat, amelyek a magyar értékeket képviselik, emiatt indítjuk most a TikTok tehetségkutatónkat. Célunk, hogy olyan tehetséges fiatalokat találjunk, akik a későbbiekben a csatornánkra értékközvetítő videókat készítenének.

Versenyszabályzat és gyakran ismételt kérdések

A verseny keretében 18-35 év közöttiektől várjuk olyan maximum 1 perces videók beküldését, amelyben kreatív módon osztanak meg egy büszkeségre okot adó érdekességet a magyar történelmről, kultúráról.

A legjobbak díjazásban részesülnek:

1. helyezett: 300.000 forint egyszeri jutalom és szerződés további videók elkészítésére

2. helyezett: 200.000 forint

3. helyezett: 100.000 forint

Nevezési határidő: 2024. február 18.

Az alábbiakban a versennyel kapcsolatban gyakran felmerülő kérdésekre igyekszünk válaszokat adni.

Amennyiben további kérdéseid lennének, keress minket az info@fiatalokanemzetert.hu e-mail címünkön, vagy Facebook-oldalunkon keresztül.

 A jelentkezési űrlapot ide kattintva éred el:

https://forms.gle/zF4PjGktd74Yq2jH9

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Kik vehetnek részt a versenyen?

A versenyre valamennyi 18-35 év közötti fiatal jelentkezhet.

2. Mit várunk az első fordulóban?

Az első fordulóban egy maximum 60 másodperces videót várunk, amelyben a nevező egy büszkeségre okot adó, magyar történelmi személyiséggel/művésszel, hungarikummal, találmánnyal, sporteredménnyel, természeti szépséggel, épülettel stb. kapcsolatos érdekességet oszt meg. Törekedjen arra, hogy érdekes, mindenképp valós történet legyen, de ne túl közismert. A cél a videóval, hogy bemutassa számunkra, milyen érdekes, büszkeségre okot adó dolgok vannak a kultúránkban, történelmünkben. A videóban a nevezőnek is szerepelnie kell, de mindenkit bátorítunk, hogy használjanak kreatív megoldásokat is (pl. képek, effektek, animációk, hangok, stb.).

3. Hogyan lehet nevezni a versenyre?

Az első fordulóra a jelentkezési űrlap kitöltése után a videó beküldésével jelentkezhetnek, amelynek határideje 2024. február 18.

Jelentkezési űrlap: https://forms.gle/zF4PjGktd74Yq2jH9

4. Milyen követelményeknek kell megfelelnie a videónak?

Az első fordulóban a versenyre nevezni kívánóknak egy maximum 60 másodperces videót kell küldeniük. Kérjük, hogy a videók álló formátumban készüljenek és jól hallhatóak legyenek (ne legyen zavaró háttérzaj, ne legyen túl halk, stb.). A videóban kérjük, hogy különböző technikai megoldásokat is alkalmazzatok (pl. háttér bevágása, feliratozás, effektek), illetve hogy maga a beszélő is látható legyen benne.

5. Mikor és miként fognak értesíteni az első forduló eredményéről?

A 2024. február 18. éjfélig beérkezett videókat a versenybizottság tagjai értékelik, amelynek eredményét e-mailben fogjuk eljuttatni mindenkinek 2024. február 29-ig. Az első forduló eredménye alapján kiválasztjuk a legjobbakat és őket egy személyes fordulóra is behívjuk.

6. Mi várható a második fordulóban?

Az első forduló eredménye alapján kiválasztjuk a legjobbakat és őket egy személyes fordulóra is be fogjuk hívni. A második forduló Budapesten zajlik majd, ahol minden bejutó nevezővel elbeszélgetünk és kapnak egy megoldandó feladatot is.

7. Kik fogják értékelni a második fordulót?

A második fordulóban személyesen megjelenő nevezőket az alapítvány fő munkatársai és Molnár Janka Sára (tiktok: https://www.tiktok.com/@csak_azert_is) fogja zsűrizni.

A szervezők elérhetősége: 

e-mail címe: info@fiatalokanemzetert.hu

telefon: +36302376727 

Gyűjtőoldal a versennyel kapcsolatos összes információval: www.fiatalokanemzetert.hu/tiktokverseny

Budapest, 2024. január 15.

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról