Neked mi a történeted a kárpát-medencei magyarokkal való összetartozásról?

 befogadott

Ha már az oldalunkra navigáltál, biztosak vagyunk benne, hogy Neked nem kell bemutatni a nemzeti összetartozás fontosságát, és azt a meggyőződést, hogy ez hozhat megoldást a trianoni békeszerződés káros következményeire: a régiót jellemző megosztottságra, társadalmunk ismerethiányára, és a magyar kultúrájú területekről a magyar nyelvű népesség rohamos fogyatkozására. Szeretnénk ezért felhívni a figyelmedet a Charta XXI nagyszerű kezdeményezésére!

A Nemzeti Ifjúsági Tanács Szabadegyetemén jártunk

NIT1A hazai ifjúsági szervezeteket tömörítő szervezet hatodik alkalommal szervezte meg a nyári Szabadegyetemét, amelyen az Alapítványunk első alkalommal, teljes jogú tagként képviselte magát. Fontosnak tartjuk ugyanis, hogy jól tudjunk együttműködni a NIT-tel, minél mélyebb kapcsolatokat sikerüljön kialakítani és közös gondolkodással még színesebb tevékenységet folytathassunk.

Már bankkártyán keresztül is támogathatod a munkánkat!

bankkartya 1Alapítványunk számos tevékenységgel próbálja szolgálni az alapításakor kitűzött értékteremtő és közösségépítő céljainkat, ezek megvalósításához azonban elengedhetetlen a munkánkkal szimpatizálók segítsége. Ezek az adó 1% vagy adomány formájában érkező felajánlások teszik ugyanis lehetővé rendezvényeink megszervezését, pályázataink lebonyolítását vagy épp kiadványaink megjelenését.

Így telt a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány 2020-as éve

collage11Az év végéhez érve eljött az ideje, hogy összefoglaljuk, miként telt az idei esztendőnk. Tevékenységünket 2020-ban is abban a szellemben végzetük, amit az Alapítványt létrehozó lelkes fiatalok megálmodtak: szívügyünk történelmi, kulturális hagyományaink ápolása, őseink emlékének megőrzése, a tudományos és kulturális élet gazdagítása, az ezt szolgáló rendezvények szervezése, támogatása.

Ez alapján igyekeztünk idén is minél szélesebb körben végezni a tevékenységeinket, azonban a járványhelyzet a mi lehetőségeinket is korlátok közé szorította. A szűkös anyagi forrásaink és a pandémia ellenére is próbáltunk minél aktívabbak maradni, amelyet az alábbi összefoglaló is bizonyít.

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!