Barion Pixel

A hétvégét Szabadkán, a Magyar Ifjúsági Konferencia közgyűlésén töltöttük

nyitó
A Magyar Ifjúsági Konferencia magyarországi régiójának tagszervezeteként vettünk részt a MIK 40. rendes közgyűlésén Szabadkán, amelyen a legfontosabb napirend volt a tisztújítás. Ezúton is gratulálunk a megválasztott új tisztségviselőknek!

A közgyűlésen idén is számos magyarországi és határon túli magyar fiatalokkal foglalkozó szervezet vett részt, ami nem csak a magas szintű szakmai egyeztetést tette lehetővé, hanem kiváló alkalom volt a kapcsolatépítésre is.

Elkészült az alapítványunk tevékenységét bemutató összefoglaló kiadványunk új verziója

Képkivágás
Körülbelül egy évvel ezelőtt gondoltuk először úgy, hogy van már annyi munka a hátunk mögött, amelyet összefoglalva érdemes lenne egy szép, igényes kiadványt készítenünk. Célunk az volt, hogy minél több ember lássa ilyen formában is, milyen értékeket képvisel szervezetünk és mi mindent teszünk ezen értékek terjesztése, népszerűsítése céljából elsősorban a korosztályunk, a fiatalok körében, de nem kizárólag körükben, hanem az egész magyar társadalomban. Az akkor elkészült kiadványt online is terjesztettük, illetve a nyomtatott verzióját is sok embernek juttattuk el, és örömünkre nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a benne foglaltak miatt.

A Magyar Ifjúsági Konferencia tagjává váltunk

 
13 13 CSM 0738
Május 27-29. között a Magyar Ifjúsági Konferencia 2022. évi első közgyűlésén vettünk részt Székelyudvarhelyen. A Magyar Ifjúsági Konferencia Egyesület (MIK) a magyarországi és a határon túli magyar fiatalok legmagasabb szintű egyeztető fóruma, széleskörű magyarországi és határon túli magyar szervezeti részvétellel, amelyen belül a magyarországi régióhoz adtuk be a jelentkezésünket. A mostani konferencián közel 80 tagszervezeti delegált volt jelen, amely nem csak a konferencia sikerességét, de a remek kapcsolatépítés lehetőségét is garantálta.

Szinte lehetetlen feladat: megpróbáljuk röviden összefoglalni a 2021-es tevékenységünket

1
Bár a koronavírus-járvány és az ahhoz kapcsolódó intézkedések sajnos a mi tevékenységünket is korlátozták, ezért sok elképzelésünk megvalósítását kellett elhalasztanunk, így is nehéz röviden összefoglalni, mennyi mindennel foglalatoskodtunk az elmúlt évben. Szűkös anyagi forrásaink ellenére is aktívak voltunk, amelyet az alábbi összefoglaló is jól mutat.
 

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!