Barion Pixel

collage2
Szeptember 7-e és 15-e között sikeresen megtartottuk az 5 előadásból álló, értékközvetítő miniturnénkat az ország különböző pontjain: Kecelen, Gyöngyösön, Ózdon, Kiskunhalason és Jászberényben. A másfél év utáni félelem és nehézkes újraindulás még tapasztalható volt az embereknél és a 4. hullám előszele is éreztette hatását, mégis összességében közel 1000 ember vett részt ezeken az eseményeken.

A rendezvénysorozat keretein belül az érdeklődők meghallgathatták Berecz András humoros, egyedi történetmesélési stílusára épülő estjét, Rékasi Károly Wass Albertre emlékező színvonalas megemlékező műsorát, illetve dr. Zacher Gábor főorvos koronavírusról és a függőségekről szóló nagyon informatív előadását. Mindhárom típusú előadásra elmondható, hogy általuk újra átélhette a hallgatóság azt a közösségi érzést, amit az elmúlt másfél év vírus sújtotta helyzet elvett tőlünk, emellett pedig hosszan tartó és emlékezetes élményekkel gazdagodhatott mindenki.

Nem csak az előadások élménye, hanem a rengeteg nézői pozitív visszajelzés és köszönet az, ami motivál minket ezen események megszervezésében. Számtalan ilyenben volt ugyanis részünk az események után, így nagyon bízunk benne, hogy mihamarabb lesz lehetőségünk visszatérni ezekre a településekre és új helyszínekre is elvinni ezeket a nívós és értékközvetítő előadásokat.

A mostani rendezvények létrejöttében nagy segítséget nyújtott a Magyar Nemzeti Bank támogatása, amelyet azúton is köszönünk!

Fiatalok a Nemzetért Alapítvány