Barion Pixel

Telt házzal indítottuk a 2022-es őszi turnét Pál Feri atyával Pilisvörösváron

PF PV2022 nyitó
Ősszel folytatódik az előadás-sorozatunk, melynek első állomása Pilivörösvár volt, ahol Pál Feri atya tartott előadást. A népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint az, hogy az előadás előtt két héttel már teltházzal számolhattunk, azaz közel 400 fő vásárolta előre meg a jegyét és jött el az estre. Nem véletlenül kapják fel a fejüket az emberek az előadó neve hallatán, hiszen Pál Feri atya értékes, mély gondolatai, szórakoztató előadásmódja, életvezetési tippjei egyedülállóak.
Ezen előadásával is kézzelfogható, mindenki számára megvalósítható gyakorlatokkal szerette volna segíteni a hallgatóságot azzal kapcsolatban, hogy mi segíthet át minket az élet megoldhatatlan helyzetein. 

Az előadást a megtörhetetlen vastaps, majd a könyvek dedikálása és a külön beszélgetések, közös fotók készítése koronázta meg. Bízunk benne, hogy a jövőben is tudjuk folytatni ezt a tevékenységet és még több helyre szervezhetünk előadást Pál Feri atyának, illetve abban is, hogy Pilisvörösvárra más értékes gondolatokat is el tudunk juttatni majd a jövőben.

Néhány kép az előadásról:

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról