Barion Pixel

Táncházat indítunk a közösségépítés és a hagyományőrzés jegyében

Örömmel jelentjük be, hogy február hónaptól Budapest belvárosában havi egy alkalommal táncházat indítunk lelkes fiatalokkal együttműködve, az ő kezdeményezésüket felkarolva és támogatva. A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány minden tevékenységét áthatja a múltunk értékeinek ápolása és továbbörökítése, csakúgy, mint azon fiatalok összefogása, akik nyitottak erre az értékrendre. Ez a mostani táncházas kezdeményezés pedig erre a két tényezőre épül, ezért is vállalta alapítványunk, hogy szervezetileg keretet ad ennek az ötletnek és minden lehetséges módon segítjük azt.

Bízunk benne, hogy a különböző táncok tanulására, vagy éppen a már ismert táncok felelevenítésére is alkalmas esemény nagyon sok fiatalt fog vonzani. Kimondottan szeretnénk megcélozni kezdeményezünkkel azon Budapesten és környékén tanuló vagy dolgozó fiatalokat is, akik határon túlról jöttek és most itt élnek. A táncházas alkalmak mindig kiváló lehetőséget nyújtanak új ismeretségek kialakulására is, szeretnénk, ha ez most is így lenne és eseménysorozatunk résztvevőiből új barátságok, akár egy új kis közösség jönne létre.

Az egyes alkalmakról minden egyes esetben előzetesen hírt fogunk adni az alapítványunk közösségi oldalain, csatornáin, ahol utólag képekkel és videókkal is beszámolunk az eseményekről. A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg (2023-3-HU01-ESC30-SOL-000181792).

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról