Barion Pixel

konyvjelzo megjelentA Fiatalok a Nemzetért Alapítvány egy négy példányból álló, saját tervezésű, tartalmilag és küllemében is igényes könyvjelzősorozatot ad ki. A sorozat mindegyik példánya egy-egy neves történelmi személyiségünktől vagy írónktól származó idézetet jelenít meg grafikailag is illusztrálva. 

Láthatjuk mindannyian, hogy napjainkban – részben az offline kultúra kárára – egyre szélesebb teret hódít az internet, mi azonban mégis fontosnak tartjuk, hogy a kézbe vehető könyvek nyújtotta olvasás élménye se menjen ki a divatból, ha pedig ez – szándékunk szerint – így történik, akkor mindenkinek szüksége van könyvjelzőkre. Ráadásul egy könyvjelző nem csak a kikapcsolódásként vagy épp elmélyülésként olvasott könyveknél lehet hasznos, hanem akár egy tankönyvnél is. Mindezen okok miatt esett választásunk az apró ajándékok megtervezésére és legyártására, amelyekkel a magyar kultúra barátainak szeretnénk kedveskedni. 

Alapítványunk a könyvjelzőket a szűkös anyagi lehetőségei ellenére minél szélesebb körben terjesztené: Baráti Körünk tagjainak, rendezvényeink látógatóinak, pályázataink résztvevőinek, de akár a jövő nemzedékét nevelő tanárok számára is szeretnénk ajándékul adni.

Fiatalok a Nemzetért Alapítvány