Barion Pixel

pályázz2
A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány pályázatot hirdet egyhetes, ingyenes ifjúsági csereprogramra. Alapítványunk egy felvidéki és egy erdélyi egyesülettel közösen szervezett programja az Európai Unió Erasmus Plusz programja keretében valósul meg. Az egyhetes tábor témaköre a fiatalok közéleti aktivitása.

A program időpontja: 2022. július 18-24. (hétfőtől-vasárnapig)

Helyszíne: Budapest és Keszthely

Mi vár rád, ha Te is részt veszel?

Jelentkezés feltételei?

Miről kell írni a pályázati anyagban?

A táborunk a fiatalok közéleti aktivitásának kérdéskörére fog épülni, ehhez kapcsolódóan lesznek workshopok, tanulmányutak, játékos feladatok, ezért a jelentkezéshez is azt kérjük, hogy egy minimum 2500 karakteres pályázati anyagban fogalmazzátok meg a gondolataitokat a témakörben. Köztudott, hogy a fiatalok alacsony arányban vesznek részt helyi és/vagy országos szinten közéleti szerepvállalásban, érdekképviseletben vagy éppen véleménynyilvánításban. Ezért is különösen fontos, hogy színteret és lehetőséget teremtsünk annak elősegítésére, hogy a fiatalok részt vegyenek a saját életük szempontjából fontosnak tartott döntésekben és azok előkészítésében. A pályázati anyagban arra kérünk, hogy írd le akár személyes példák, akár az ismerősi körödben tapasztaltak alapján, hogy mennyire veszik ki a fiatalok a részüket a közéletből, fogalmazd meg a felmerülő problémákat/akadályokat és javasolj megoldási lehetőségeket az aktivitás ösztönzésére.

Az önéletrajzot és a pályázati anyagot az info@fiatalokanemzert.hu címre kell elküldeni.

A beérkezett pályázatokból a kiválasztottak ingyenesen vehetnek részt az egyhetes programon, tehát a szervezők állják az utazás, szállás és az étkezés költségét is.

Jelentkezés határideje: 2022. április 30.

Fiatalok a Nemzetért Alapítvány