Barion Pixel

Özönvíz előtt

özönvíz
Egy elgondolkodtató dokumentumfilmet ajánlunk figyelmetekbe, amely a globális felmelegedés tényének megerősítéséről és annak következményeiről szól. Film egy olyan témáról, amely nemcsak a környezetvédőknek fontos, hanem minden gondolkodó, jövőjéért aggódó ember számára, így számunkra is. Az alkotás olyan jelenségeket mutat be, amelyek legtöbbünk előtt eddig sem voltak ismeretlenek, a helyszíneken készült felvételek mégis megdöbbentőek és mellbevágóan tudnak hatni.

Az esőerdők irtásáról, az Antarktisz olvadásának felgyorsulásáról, számos faj kihalásáról, a légyszennyezésről mutatott képek mind-mind beleégnek a tudatunkba, és remélhetőleg mindenkit arra ösztönöznek, hogy a maga módján, egyéni léptékben, de tegye meg azokat az apró lépéseket, amivel hozzá tud járulni a felmelegedés megállításához. Bízunk benne, hogy a témát felkaroló filmsztár, Leonardo DiCaprio olyan embereket is a jó ügy mellé tud állítani, akiket eddig nem foglalkoztatott ez a kérdés.

Hétről-hétre ajánlunk filmeket, amikről úgy gondoljuk, hogy fontos értékeket közvetítenek és fontos lenne, hogy ezeket minél többen lássák. A korábbi ajánlókért érdemes megtekinteni a többi posztjainkat is. A kezdeményezés az Európai Szolidaritási Testület támogatásának köszönhetően valósul meg (ESC30-SOL-D76EF536).

 

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról