Barion Pixel

Ózdra is elvittük Rékasi Károly Wass Albert-estjét

IMG 8600
Alapítványunk értékközvetítő, kulturális missziójába kiválóan illeszkedik az az irodalmi est, amelyet már harmadik alkalommal szerveztünk meg. Ezúttal Borsodba, Ózdra vittük el Rékasi Károly önálló műsorát, amelynek témája Wass Albert életműve volt. 
Nagy erdélyi írónk, költőnk kalandokban gazdag életéből a nagy szerelmek sem maradtak ki: a műsor középpontjában a második világháború után imádott Erdélyéből menekülni kényszerülő, életének nagyobbik felét emigrációban élő író lelki és szellemi vívódásait, a megkapaszkodással járó gyötrelmeket igyekszik bemutatni. A fő gondolati ív az író életében jelentős szerepet játszó asszonyokhoz írott levélrészletek montázsából épül fel.

A korábbi előadásainkhoz hasonlóan ezúttal is nagy számban ajánlottunk fel tiszteletjegyeket a helyi oktatási, önkormányzati és egészségügyi intézményeknek, ezáltal is hozzájárulva sokak értékteremtő szórakozásához.
 
Rékasi Károly színművész az előadást követő tapsvihar után elérzékenyülve köszönte meg a közönség elismerését, hiszen a mögöttünk lévő nehéz időszak alatt ő sem lehetett része hasonló előadásnak, ráadásul ilyen szép számú közönség előtt.
 
Minket, szervezőket is nagy örömmel tölt el, hogy kicsit mi is részesei lehettünk az ózdi kulturális élet újraindításának!
IMG 8611

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról