Barion Pixel

Összefoglaló: a Föld napja

föld
Bolygónk természeti értékei megőrzésének fontosságára hívja fel évről évre a figyelmet a Föld napja. A magánkezdeményezésre indult akció mára az egész világon elterjedt: bolygónk minden részén a legkülönfélébb módon fejezik ki civil, egyházi, politikai sport és egyéb szervezetek a Föld napja kezdeményezés céljainak fontosságát: hulladékgyűjtési akciók, közösségi események, sportrendezvények, tudományos konferenciák és egyéb megmozdulások jelzik az esemény fontosságát.

Szűkebb hazánk, a Kárpát-medence és Magyarország gazdag természeti kincseit szintén veszély fenyegeti. Közös felelősségünk, hogy mindent elkövessünk a környezeti ártalmak csökkentéséért. Mivel alapítványunk elkötelezett a magyar fiatalság pozitív szemléletformálása iránt, biztatunk Benneteket, tanulmányozzátok a legújabb módszereket, hogy Ti is a lehető legcsekélyebb módon szennyezzétek a környezetet!

Az Európai Unió által támogatott, Fiatalok az értékteremtő médiáért II. projektünk keretén belül készítettünk egy kvízt is a Föld napja alkalmára.
 

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról