Barion Pixel

Nyári tábor (2019)

Második alkalommal került megrendezésre a nyári tábor, amelynek szervezésében a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány is részt vett. Az egész Kárpát-medence területéről találkoztak itt újra barátok, mindenki megtapasztalhatta azt a remek hangulatot, amely jellemzi az eseményt, ráadásul lengyel és bolgár fiatalok is megtiszteltek minket jelenlétükkel.

Színes, változatos programok várták idén is a fiatalokat. Mindenki megtalálhatta a maga szórakozását napközben a balatoni strandolás mellett, legyen szó billiárdról, pókerről, csocsóról és sok más kikapcsolódási lehetőségről. Egy kerekasztal beszélgetés során különböző pártok képviselői vitáztak arról, mit is jelent 21. századi pártnak lenni, miben merül ki, hogy különbek a rendszerváltás óta kormányt alakító bármelyik politikai garnitúránál.

Minden eddiginél több figyelmet fordítottunk a közösség építésére és arra, hogy a résztvevők minél jobban megismerhessék egymást.  Ennek érdekében csapatversenyeket tartottunk az egész tábor ideje alatt, ami közös gondolkodásra és együttműködésre sarkallta a csapatok tagjait. Nagyon sok érdekes kvíz és sportverseny várta a résztvevőket, például autótolás, váltóversenyek, foci, ügyességi feladatok. A nap fáradalmait pedig minden este bulival, nem egyszer hajnalig tartó beszélgetésekkel pihentük ki. A borkóstoló keretében egy helyi pincészetnek köszönhetően élvezhettük a helyi borok ízvilágát. A minőségi időtöltés alatt megismerhettük a borászat alapjait, miként, milyen gondos termelői munka útján kerül poharunkba a legtöbb minőségi bor.

Összességében elmondható, hogy a tábor középpontjában a fő hangsúlyt a közösség, és a csapatépítés kapta. Akik ellátogattak a nyári táborunkba, azok a számos feledhetetlen élmény mellett úgy térhettek haza, hogy egy olyan közösséghez tartoznak, amelyre bármikor számíthatnak az élet bármely területén. Megyéken, régiókon átívelő barátságok alakultak ki.

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról