Barion Pixel

Nyári tábor (2018)

Első alkalommal vállalt részt a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány egy nyári tábor megszervezésében Keszthelyen.

Az egész Kárpát-medence területéről találkoztak itt a közélet, a magyar hagyományok, kultúra és történelem iránt érdeklődő fiatalok, ráadásul lengyelek és bolgárok is megtiszteltek minket jelenlétükkel. Közülük sokan gyermekükkel, párjukkal, testvérükkel érkeztek, így tényleg elmondható, hogy családi hangulatú táborról volt szó.

Színes, változatos programok várták a fiatalokat. Mindenki megtalálhatta a maga szórakozását napközben a balatoni strandolás mellett, legyen szó billiárdról, pókerről, csocsóról, és sok más kikapcsolódási lehetőségről. Vitafórum és előadások keretében több, nagy tiszteletben álló közéleti szereplőt is meghallgathattak különböző témákban.

Kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy egy közösséget építsünk ki. Ennek érdekében csapatversenyeket tartottunk az egész tábor ideje alatt, ami közös gondolkodásra és együttműködésre sarkallta a csapatok tagjait. Nagyon sok érdekes kvíz és sportverseny várta a résztvevőket, például autótolás, váltóversenyek, foci, ügyességi feladatok. A nap fáradalmait pedig minden este bulival, nem egyszer hajnalig tartó beszélgetésekkel pihentük ki.

Összességében elmondható, hogy a tábor középpontjában a fő hangsúlyt a közösség, és a csapatépítés kapta. Akik ellátogattak a nyári táborba, azok a számos feledhetetlen élmény mellett úgy térhettek haza, hogy egy olyan közösséghez tartoznak, amelyre bármikor számíthatnak nem csak a közélet sokszor mocsaras világában, hanem az élet bármely területén.

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról