Barion Pixel

Nemzetünk nagyjait ábrázolják és iránymutatásukat hirdetik az új ajándéktárgyaink

309454843 772308113838062 7092546847498953343 n
A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány kezdetektől fogva törekszik arra, hogy saját ötleten alapuló és saját készítésű ajándéktárgyakkal is próbálja megjeleníteni az általunk vallott értékrendet, amely erősítheti az emberekben a hazaszeretet. Ennek jegyében készültek el legújabb termékeink, a nemzetünk nagyjainak arcképét és 1-1 idézetét bemutató vászontáskák, tornazsákok és bögrék.

A nemzettudatot erősítő gondolatok terjesztését szolgálta korábban a könyvjelzősorozatunk, a hazafias szurkolói sálunk vagy épp a minden évben megjelenő Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség c. falinaptárunk. Most ezzel a három új termékkel szeretnénk elérni, hogy a mindennapokban minél több helyen jelenjenek meg ezek a fontos gondolatok és szolgáljanak iránytűként minden magyar ember számára. A vászontáskákon, tornazsákokon és bögréken Kölcsey Ferenc, Sajó Sándor, Szabó Dezső, Széchenyi István, Vörösmarty Mihály, Klebelsberg Kuno vagy épp a 200 éve született Petőfi Sándor arcképét láthatjuk és tőlük származó idézeteket olvashatunk, amelyek egyaránt adhatnak iránymutatást a tárgy használójának, de annak is, aki az utcán látja és olvassa azt.

Bízunk benne, hogy ezek a minőségi és értéket közvetítő termékek sokak tetszését elnyerik és sokan fogják ajándékozni vagy épp saját maguk használni őket. A vásárlók a termékek megrendelésével egyben alapítványunk értékközvetítő misszióját is támogatják.

Rendelés leadható: https://fiatalokanemzetert.hu/webaruhaz

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról