Barion Pixel

Nemzet, szolgálat, példaadás

A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány egy előadás-sorozatot indít kimondottan fiataloknak (14 és 35 év közöttieknek), amelynek címe Nemzet, szolgálat, példaadás. Olyan személyekkel fogunk alkalmanként körülbelül másfél órás beszélgetést folytatni, akik a szakmájukban, hivatásukban letettek valamit az asztalra és emellett hitet tettek a nemzeti-keresztény- konzervatív értékrendjük mellett. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy nem politikusokra gondolunk, hanem sportolókra, színészekre, zenészekre, művészekre, tudósokra stb.

Hallgatóságnak fiatalokat hívunk meg, akikben szeretnénk tudatosítani annak a szükségességét, hogy akárhová is sodorja őket az élet, akármilyen pozícióba is kerüljenek, fontos az értékrendjük büszke vállalása, még akkor is, ha a mai világban ezért támadásokat kaphatnak. Egyszóval példaképeket szeretnénk nekik felmutatni, és az ő gondolataik, életük alapján elérni, hogy kortársaink közül is minél többen éljenek tudatos életet, ha szükséges, kiálljanak a meggyőződésük mellett.

 

Az első beszélgetőpartnerünk Böjte Csaba testvér lesz, ezt az eseményt 2023. január 16-án tartjuk. Az eseményre regisztrálni ide kattintva lehetséges a szabad helyek függvényében.

plakat bojte 2

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról