Barion Pixel

collage61Alapítványunk missziója a nemzeti értékeink népszerűsítése és minél szélesebb körben való megismertetése. Ennek egyik eszköze volt a 2021-re elkészített falinaptárunk, amelynek lapjain olyan, a magyarsághoz köthető értékeket, eredményeket mutattunk be, amelyre minden magyar büszke lehet. Nagy örömünkre komoly népszerűségnek örvendett kalendáriumunk és közel 1000 darab fogyott el belőle.

Bár anyagi lehetőségeink szűkösek, mégis úgy gondoltuk, hogy a minél szélesebb körhöz való eljutás érdekében térítésmentesen is rendelkezésre bocsájtunk intézményeknek, szervezeteknek új kiadványunkból.

Mivel Alapítványunk kiemelten foglalkozik korosztályunkkal, a fiatalokkal, ezért kézenfekvő volt, hogy elsősorban iskolákat keressünk meg azzal, szívesen látnák-e ingyenesen eljuttatott naptárainkat intézményük közösségi tereiben? Nagy örömünkre a megkeresett iskolák döntő többsége pozitívan reagált, így ezeken a helyeken intézményenként sok száz diák és tanár találkozhat a naptárunk által bemutatott nemzeti büszkeségre okot adó értékeinkkel.

Az iskolák melletti másik célcsoportunkhoz olyan szervezetek tartoztak, amelyek vagy hozzánk hasonló értékrend alapján végzik munkájukat, vagy pedig tevékenységüket kiemelkedő fontosságúnak tartjuk (ilyen például a Heim Pál Gyermekkórház alapítványa, a Magyar Vöröskereszt, a Katolikus Karitász, a Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Állami Operaház, a Hadtörténeti Intézet és még sok más szervezet), ezért kerestük meg őket és juttattuk el nekik a kiadványainkat.

Nagyon örömmel ajándékoztuk ezeket a falinaptárakat az iskoláknak és szervezeteknek. Bízunk benne, hogy anyagi lehetőségeink lehetővé fogják tenni, hogy jövőre még több helyre tudjunk juttatni az aktuális naptárunkból, többek között külhoni iskolákba is. Alapítványunk támogatásával Ön is segítheti ezt a célt!

A 2021-es falinaptárunk ide kattintva tekinthető meg.

Fiatalok a Nemzetért Alapítvány