Barion Pixel

Az „Aktív Ifjúság IV” projektünk fő célja a fiatalok társadalmi aktivizálásának elősegítése, különös tekintettel arra, hogy feltárjuk az aktivitásukat gátló okokat és ösztönözzük őket az aktív részvételre. Ezen okok megértése és a fiatalok bevonása érdekében számos tevékenységet tervezünk, beleértve fókuszcsoportos beszélgetéseket az ország több településén és kitelepüléseket különböző fesztiválokon, mint az EFOTT, az EastFest és az MCC-Feszt. Az összes tevékenység célja, hogy közvetlenül bevonjuk a fiatalokat és a társadalmi aktivitást ösztönözzük. Az egész projekt során több mint ezer fiatallal fogunk kérdőíves felmérést végezni, lehetőségük lesz közéleti szereplőkkel beszélgetni és non-formális játékok, módszerek segítségével elmélyülni a témakörben.

A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány és önkéntesei által vezetett projekt eredményeit és konklúzióit egy záró konferencián mutatjuk be, ahol a fiatalok és döntéshozók egyaránt részt vesznek, elősegítve a párbeszédet és az eredmények széles körű megosztását.

Amennyiben szeretnéd nyomon követni a projektet, esetleg önkéntes munkával be is csatlakozni, akkor kérjük, hogy írj nekünk az info@fiatalokanemzetert.hu címre.

A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg.