Barion Pixel

Tiktok tehetségkutató: Legyél Te a magyar értékek nagykövete! címmel indítottunk pályázatot. Ennek keretében maximum 1 perces videók beküldését vártuk a fiataloktól, amelyben kreatív módon osztanak meg egy büszkeségre okot adó érdekességet a magyar történelemről, kultúráról. Célunk volt továbbá a versennyel az is, hogy olyan ügyes fiatalokat találjunk, akik a későbbiekben a csatornánkra értékközvetítő videókat készítenének.

Nagy örömünkre sok igazán tehetséges fiatal jelentkezett a versenyre, amely nem könnyítette meg a döntésünket. Hosszas egyeztetések után több nevezőt is behívtunk egy második fordulóra, ahol két feladatot kellett teljesíteniük és személyesen is jobban megismerhettük egymást. A versenyzőknek meg kellett mutatniuk a kreativitásukat szkriptek írásában egy kulturális videó és egy, az alapítvánnyal kapcsolatos videó kapcsán, valamint egy kommunikációs stratégiát is vázolniuk kellett.

Végül a következő sorrendet alakítottuk ki, ezúton is gratulálunk nekik:

1. helyezett: Bozó Nataniel Noel

nyereménye: 300.000 forint és szerződés további videók készítésére,

2. helyezett: Tóth Bence

nyereménye: 200.000 forint,

3. helyezett: Incze Csaba

nyereménye: 100.000 forint.

Hamarosan közzé fogjuk tenni a top3 videót, ezért érdemes figyelemmel kísérni a híreinket!

A verseny további eredménye, hogy hamarosan útjára indítjuk a megújult csatornánkat, ahol lelkes fiatalok segítségével szeretnénk érdekes, edukatív és szórakoztató tartalmakat is megosztani a magyar kultúráról, történelemről.