Barion Pixel

Kecelre vittük Berecz András előadását

BereczKecelNyitókép
A csütörtöki már az ötödik előadás volt, amelyet Berecz András Kossuth-díjas mesemondónak, népdalénekesnek szervezhettünk: Szécsény, Kiskunhalas, Gyöngyös és Kecskemét után most Kecelen láttuk őt vendégül, ahol korábban már Rékasi Károly Wass Albert-estjét és dr. Zacher Gábort is vendégül láttuk.

Az esemény különlegességét növelte, hogy előadónk a helyszín, azaz a Városi Művelődési Ház és Könyvtár kapujában egyesével köszöntötte az érkező vendégeket. Ráadásul mindez nem azért volt lehetséges, mert olyan kevesen lettünk volna, hanem azért, mert Berecz András szinte minden alkalommal meglepi a közönséget valamilyen szívmelengető gesztussal.
 
Az előadáson aztán sok érdekes, kacagtató történetet és gyönyörű népdalokat is hallhattunk. Megtanultuk, hogy milyen rég történt az, ami a régestelen régetes régen volt, megtudtuk, miért nem használ papírt az előadásaihoz és a Gyilkos-tavi csónakázás veszélyeiről is mesélt nekünk.
 

A rendezvény létrejöttéhez köszönjük a támogatást Csapi Bencének, Hatvani Gábornénak, Pintér Csabának és Városi Ferencnek. Ezúttal is nagy élményben volt részük azoknak, akik ellátogattak az eseményre, mi pedig ősszel újabb Berecz András-előadásokkal folytatjuk!

Képek az eseményről:

[widgetkit id=73]

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról