Barion Pixel

Iskolai vándorkiállítás: lezárult a képek válogatása!

posztkép
Ahogy korábban már beszámoltunk róla, alapítványunk fiatalok közreműködésével vándorkiállítást szervez A csodálatos Kárpát-medence címmel 12 általános és középiskolába. Az elmúlt hetek a képek válogatásával, illetve a látványtervek készítésével teltek.
 
A 2022-es falinaptárunkban is bemutatott 12 tájegységet a szervezésben részt vevő fiatalokkal kibővítettük 17-re, hogy még több gyönyörű látnivalóval, magyarsághoz kapcsolódó fontos történelmi helyszínnel ismerkedhessen meg az iskolás generáció. A megjelenítéshez használt fotókat elsősorban az alapötletet adó Visszajövök én egyszer még c. fotóversenyünk nevezéseiből gyűjtöttük, valamint közösen kiegészítettük más fotósok lélegzetelállító munkáival is (természetesen a hozzájárulási engedélyükkel). 
 
Örömmel jelentjük be, hogy az előkészületek oroszlánrészével elkészültünk, a következő lépés a kiállítás elemeinek gyártatása és az iskolákkal való egyeztetés. Terveink szerint márciusban útnak is indul a közös projekt, melyet nagy izgalommal várunk. 
 
A vándorkiállítás az Európai Szolidaritási Testület támogatásával (ESC30-SOL-93BF19E3) jön létre, a szervezésben pedig olyan fiatalok vesznek részt, akik a kiállításunk alapját adó 2021-es fotópályázatunkon is indultak.

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról