Barion Pixel

Idén is ajándékoztunk falinaptárunkból: 2023-ban is sok iskolának, szervezetnek vittünk belőle

Blank 5 Grids Collage

Immár hagyománnyá vált szervezetünk számára, hogy minden év utolsó hónapjaiban, illetve év elején oktatási intézményeknek és különböző társadalmi munkát végző szervezeteknek ajándékozunk A csodálatos Kárpát-medence falinaptárunkból. Így tettünk az elmúlt hónapokban is, amikor összességében több száz kalendáriumot adtunk ajándékba, részben, hogy ezzel is minél szélesebb körbe eljusson ez a kiadványunk és annak üzenete, részben pedig, hogy megköszönjük az érintett intézmények, szervezetek munkáját.

A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány missziója a nemzeti értékeink népszerűsítése és minél szélesebb körben való megismertetése, ennek egyik eszköze, hogy olyan kiadványokat jelentetünk meg, amelyek fontos üzeneteket közvetítenek. A 2023-as naptárunk tematikájával azt az üzenetet kívántuk átadni, hogy a Kárpát-medence egy fantasztikus hely, tele szebbnél szebb látnivalókkal. Örömmel tapasztaltuk, hogy a téma milyen sok pozitív visszajelzést váltott ki, hiszen nagyon sokat vásároltak belőle Magyarországon, a szomszédos országokból, de még az USA-ból, Németországból, Svédországból, Luxemburgból is.  

Bár anyagi lehetőségeink szűkösek, mégis úgy gondoltuk, hogy a korábbi évek kezdeményezését folytatva idén is a minél szélesebb körhöz való eljutás érdekében térítésmentesen is rendelkezésre bocsájtunk intézményeknek, szervezeteknek új kiadványunkból. Mivel Alapítványunk kiemelten foglalkozik korosztályunkkal, a fiatalokkal, ezért kézenfekvő volt, hogy elsősorban iskoláknak adományozzunk belőlük, hogy az ottani diákok is megcsodálják a Kárpát-medence szebbnél szebb tájait és kedvet kapjanak ezek meglátogatásához.

Az iskolák melletti másik célcsoportunkhoz olyan szervezetek tartoztak idén is, amelyek vagy hozzánk hasonló értékrend alapján végzik munkájukat, vagy pedig tevékenységüket kiemelkedő fontosságúnak tartjuk, ezért kerestük meg őket és juttattuk el nekik a kiadványainkat.

Bízunk benne, hogy anyagi lehetőségeink lehetővé fogják tenni, hogy folytassuk ezt a hagyományt és jövőre még több helyre tudjunk juttatni az aktuális naptárunkból, többek között külhoni iskolákba is. Alapítványunk támogatásával Ön is segítheti ezt a célt!

A 2023-es falinaptárunk ide kattintva tekinthető és rendelhető meg.

Fiatalok a Nemzetért Alapítvány

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról