Barion Pixel

fotopalyazat plakat2„Visszajövök én egyszer még” címmel fotóversenyt hirdet a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány. Célunk a versennyel az, hogy népszerűsítsük a Kárpát-medencében található természeti és épített látványosságokat, minél több embernek hozzuk meg a kedvét ahhoz, hogy a jelenlegi vírushelyzet elmúltával visszalátogasson ezekre a gyönyörű helyekre, ha pedig még nem látogatta meg, akkor fedezze fel őket.

Alapítványunk tevékenységét kezdetektől fogva az határozza meg, hogy minél több ember számára mutassuk be hazánk kulturális, történelmi vagy épp természeti értékeit. Jelenlegi versenyünk ezen értékek népszerűsítését hívatott megcélozni, mert sok honfitársunk talán nem is sejti, hogy a Kárpát-medence mennyire gazdag szebbnél szebb látnivalókban. A közösségi média felületén zajló verseny azonban lehetőséget teremt arra, hogy közel másfél hónapon keresztül bemutassuk sok ezer embernek ezeket a helyeket és biztassuk őket arra, hogy a járvány elmúltával látogassák meg őket.

A verseny részleteiről, a nevezés feltételeiről vagy épp a nyereményekről ide kattintva találhat részletes információkat.


Fiatalok a Nemzetért Alapítvány