Barion Pixel

Fiatalok az értékteremtő médiáért II. – Kvízsorozat

bejelentő
2021 őszén néhány lelkes fiatal alapítványunk segítségével egy új projektet kezdett megvalósítani. Céljuk az volt, hogy olyan filmeket ajánljanak minél több ember figyelmébe a közösségi média felületein, amelyek értéket képviselnek. A projekt az Értékteremtés a közösségi médiában címet kapta, eszközéül pedig azért választották a Facebook, Instagramm és a Tiktok felületeit, mert felismerték, hogy a fiatal generációt nem lehet megszólítani a közösségi média megkerülésével.

A projekt sikerességét látva a fiatalok elhatározták, hogy szeretnék ezt a missziót más eszközökkel is folytatni, ezért az Európai Szolidaritás Testület felé egy újabb pályázatot nyújtottak be. Nagy örömükre pozitív elbírálás született, így az idén egy kvízsorozatba vágnak bele, amelynek keresztül fontos témákban készítenek ismeretterjesztő kvízeket nemzetközi évfordulókra, fontos ünnepekre és jeles napokra. Úgy gondolják, hogy ez a játékos forma hozzájárul a meglévő ismeretek elmélyítéséhez, illetve újak megszerzéséhez, mindezt könnyed módon.

A kezdeményező fiatalok és a projekt megvalósulását segítő Fiatalok a Nemzetért Alapítvány célja, hogy a projekt keretein belül modern eszközökkel hívjuk fel a figyelmet különböző napok fontosságára, gazdagítsuk a követőink ismereteit, illetve az is, hogy a projektben részt vevő fiatalok fejlődjenek mind a csapatmunka, a kommunikáció és a digitális tartalmak kezelése területén is.

Kérünk titeket, hogy kövessétek nyomon a munkánkat és figyelmetekkel segítsétek ennek a projektnek a megvalósulását. Hamarosan további részletekkel is jelentkezünk, maradjatok velünk!

A kezdeményezés az Európai Unió támogatásának köszönhetően valósul meg fiatalok bevonásával.

Fiatalok a Nemzetért Alapítvány

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról