Barion Pixel

Értékteremtés a közösségi médiában – a projektünk eddigi tapasztalatai

értékteremtés
2021 őszén néhány lelkes fiatal segítségével az alapítványunk által is képviselt értékeket közvetítő filmek ajánlásába kezdtünk bele a különböző platformokon, hogy értékközvetítő tartalmakkal is hozzájáruljunk a közösségi média hírfolyamához.

A cél azonban nem csupán az, hogy az ajánlóinkkal gazdagítsuk a követőink ismereteit, hanem az is, hogy a projektben részt vevő fiatalok fejlődjenek mind a csapatmunka, a kommunikáció és a digitális tartalmak kezelése területén is.

A kivitelezés során rendszeres online meetingek keretében közösen nézzük meg a filmeket, vitatjuk meg azoknak a tartalmát és osztjuk ki a feladatokat a feldolgozással kapcsolatban. Így készült el már 21 ajánló, amelyek megjelentek a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány Facebook-, Instagram- és TikTok-oldalán.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a posztjainkat milyen érdeklődéssel fogadjátok, hiszen csupán a TikTok-on már közel 70 ezer kedvelést kaptak a feltöltéseink, de volt olyan videónk, amelynek nézettsége a 456 ezret is elérte. Ez nagy lendületet ad mindannyiunknak a folytatáshoz a projekt hátralévő idejében is. Kövessétek munkánkat továbbra is! J

A kezdeményezés az Európai Szolidaritási Testület támogatásával valósul meg (ESC30-SOL-D76EF536).

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról