Barion Pixel

Erdélyi, felvidéki, délvidéki és magyarországi fiataloknak szervezünk képzést a nyár folyamán

A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány erdélyi, felvidéki és délvidéki partnerszervezeteivel közösen ifjúságsegítők számára szervez egyhetes non-formális képzést fiatalok különböző kummunikációs felületeket keresztüli elérése témakörében.

Kezdeményezésünket az motiválta, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy napjainkban milyen erős hatást gyakorol a fiatalokra a 0-24 órában rájuk ömlő információs cumami, és mennyire nehéz eljuttatni hozzájuk a valóban értékes és életükre pozitív hatással lévő tartalmakat. Ezzel a nehézséggel küzdenek a velük foglalkozó ifjúsági szervezetek is, akik sok esetben hiába aktívak, hiába végeznek színvonalas munkát, nagyon nehezen tudják megszólítani a célcsoportjukat és bevonni őket a tevékenységükbe. Éppen ezért tűztük ki azt célul, hogy a mostani képzésünkön az ifjúsági szervezetek vezetőit, kommunikációval foglalkozó tagjait szeretnénk hasznos, naprakész és a munkájuk hatékonyságát növelő tréningekkel fejleszteni, már csak azért is, mert ez egy olyan terület, ahol nagyon gyors fejlődésnek lehetünk szemtanúi, és emiatt elengedhetetlen a folyamatos képzés, legyen szó akár a Facebookról, az Instagramról, a TikTokról vagy épp a legújabb más platformokról.

Mindemellett az egyhetes esemény kiváló alkalom lesz arra is, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is magyarországi és határon túli fiatalok és kevésbé fiatalok tudjanak új, és remélhetőleg tartós baráti kapcsolatokat kialakítani. Ezt elősegítendő fogunk számos szabadidős, csapatépítő programot is megvalósítani a képzések mellett.

A képzés Keszthelyen, az Erasmus Plusz program támogatásával valósul meg. Bízunk benne, hogy mind új ismeretségekben, új barátságok létrejöttében, mind felkészültségben és tudásban is hasznos egyhetes programon tudnak majd az érdeklődök részt venni.

Az egyhetes programra jelentkezni lehet Magyarországról fiatalokkal foglalkozó szerveztek vezetőinek, vagy kommunikációs felelőseinek. Az esemény részleteiről és jelentkezésről további információ az info@fiatalokanemzetert.hu e-mail címen kérhető.

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról