Barion Pixel

Képkivágás
Körülbelül egy évvel ezelőtt gondoltuk először úgy, hogy van már annyi munka a hátunk mögött, amelyet összefoglalva érdemes lenne egy szép, igényes kiadványt készítenünk. Célunk az volt, hogy minél több ember lássa ilyen formában is, milyen értékeket képvisel szervezetünk és mi mindent teszünk ezen értékek terjesztése, népszerűsítése céljából elsősorban a korosztályunk, a fiatalok körében, de nem kizárólag körükben, hanem az egész magyar társadalomban. Az akkor elkészült kiadványt online is terjesztettük, illetve a nyomtatott verzióját is sok embernek juttattuk el, és örömünkre nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a benne foglaltak miatt.

Szerencsére az idei év is nagyon tevékenyen telt alapítványunknál: új pályázatok, versenyek, rendezvények, kutatások sorával bővült a munkánk, ezért fontosnak tartottuk az év végéhez közeledve, hogy frissítsük az összefoglaló kiadványunkat és bővítsük azt a 2022-es tevékenységekkel.

Köszönjük, ha Ön is megtekinti kiadványunkat, és azt is, ha esetleg terjeszti ismerősei körében, hogy minél több ember ismerje meg alapítványunkat és munkánkat!

Az új, bővített verzió ide kattintva tekinthető meg.