Barion Pixel

[2021] Az ország számos pontján adományoztunk rászorulóknak

főad
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is számos rászoruló család és egyedül élő idős ember karácsonyát igyekeztünk szebbé varázsolni tartós élelmiszerekből, gyümölcsökből és édességekből álló csomagokkal. Hálásak vagyunk az önkénteseinknek, hiszen az Ő segítségükkel sikerült az ország több nagyobb településén, például: Keszthelyen, Debrecenben, Gyöngyösön és több megyében: Veszprémben, Bács-Kiskunban is segítenünk.

Adományozási akciónk során nagyon sok nehéz élethelyzetben lévő emberrel találkoztunk, akiknek sajnos minden problémáját nem tudjuk megoldani, viszont ha már egy kicsit is sikerült könnyíteni a helyzetükön és boldogabbá tenni a karácsonyukat, akkor már megérte számunkra a sok ezzel kapcsolatos munka.

Kötelességünknek éreztünk azonban azt is, hogy ne csak a nehéz sorsú honfitársainkra gondoljunk az ünnepek közeledtével, hanem az állatokra is, így az egyik segítőnk egy állatmenhelyre vitt jó minőségű eledelekből álló csomagot, ahol szintén nagy örömmel fogadták a segítséget. Mindenkit bátorítunk arra, hogy amennyiben lehetősége van rá, a négylábúakra is gondoljon.

Bízunk benne, hogy jövőre is meg tudjuk ismételni az adományozási akciónkat, sőt, reméljük, hogy még több helyre tudunk eljutni, több családnak és állatnak tudunk segíteni. Ha ehhez szeretnél Te is hozzájárulni, akkor az Alapítványunk támogatásával megteheted, melyet a megajándékozottak nevében is köszönünk!

Az adományozásokról készült képeket itt tekinthetitek meg:

 

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról