Barion Pixel

NIT1A hazai ifjúsági szervezeteket tömörítő szervezet hatodik alkalommal szervezte meg a nyári Szabadegyetemét, amelyen az Alapítványunk első alkalommal, teljes jogú tagként képviselte magát. Fontosnak tartjuk ugyanis, hogy jól tudjunk együttműködni a NIT-tel, minél mélyebb kapcsolatokat sikerüljön kialakítani és közös gondolkodással még színesebb tevékenységet folytathassunk.

Ezen célok eléréséhez tökéletes alkalom volt a július 1-4. között szervezett „Ismerj meg minket! Ismerd meg önmagad!” elnevezésű Szabadegyetem, ahol nem csak a NIT elnökségével, hanem más tagszervezetek képviselőivel és tevékenységükkel is módunkban állt jobban megismerkedni, valamint a változatos, minőségi programoknak köszönhetően képezhettük is magunkat.

A rendezvényen lehetőségünk volt részt venni különböző panelbeszélgetéseken, például arról, hogy hogyan látják ma önmagukat a fiatalok hazánkban, valamint a Digitális Jólét Programról is többet tudhattunk meg. Workshopok formájában trénerek segítségével foglalkoztunk a járvány utáni mentális egészség kérdésével, a fenntarthatósággal, az akaratérvényesítéssel, vagy éppen, hogy hogyan lehet és miért érdemes aktívabb állampolgári szerepet vállalni. Természetesen a nap végén nem maradhattak el a játékos csapatépítő versenyek és az éjszakába nyúló baráti beszélgetések sem. 🙂

Köszönjük a lehetőséget a részvételre, bízunk benne, hogy a jövőben mind a NIT-tel, mind más, hozzánk hasonló értékrendű szervezetekkel sikeresen fogunk tudni együttműködni.

Fiatalok a Nemzetért Alapítvány

 

[widgetkit id=58]

A képek forrása: a Nemzeti Ifjúsági Tanács Facebook-oldala.