Barion Pixel

A Kárpát-medence csodálatos tájait mutatja be Alapítványunk 2023-as falinaptára

 naptar hirdetes ar nelkul
A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány idén is elkészítette a saját ötleten alapuló, egyedi tervezésű falinaptárát, amely a „Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség” sorozatunk harmadik kiadványa. Az eddigi naptáraink kapcsán érkezett számos pozitív visszajelzés alapján bízunk benne, hogy ez a kalendárium is minél több otthon, munkahely, intézmény vagy akár iskola falát fogja díszíteni.

A 2021-es, Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség címet viselő naptárunkban 12 hónap lapjain keresztül ismertettünk olyan történelmi eseményeket, feltalálókat, sporteredményeket, hungarikumokat, népművészeti értékeket stb., amelyekre büszkék lehetünk, a 2022-es naptárunkban pedig a Kárpát-medence 12 szebbnél szebb táját mutattuk be képekkel és egy rövid leírással. A célunk nem változott: azt szeretnénk minél több emberben tudatosítani, milyen büszkék is lehetünk magyarságunkra, ezért a legújabb, 2023-as naptárunkban további gyönyörű tájakat mutatunk be szerte a Kárpát-medencében.

A grafikailag és a nyomást tekintve is igényesen kivitelezett, jó minőségű, előlapból, hátlapból és a 12 hónapból álló kiadvány spirálozott, mérete 47×33 cm. Megvásárlásával Alapítványunk munkáját segíted!

A teljes naptár megtekinthető ide kattintva.

Megrendelhető a webshopunkban vagy ezen az űrlapon.

Fiatalok a Nemzetért Alapítvány

MEGOSZTÁS

Projektjeink

Előadásaink

Karitatív tevékenységünk

Pályázataink, versenyeink

Ajánlók

Közösségépítés

Baráti Kör

Összefoglaló a munkánkról