Barion Pixel

collage
A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány segítőivel idén is az ország számos településén ajándékoztunk meg iskolákat és különböző szervezeteket A csodálatos Kárpát-medence c. falinaptárunkkal. Mindezt azért, mert Alapítványunk missziója a nemzeti értékeink népszerűsítése és minél szélesebb körben való megismertetése, ennek egyik eszköze, hogy olyan kiadványokat jelentetünk meg, amelyek fontos üzeneteket közvetítenek.

Ilyen volt a 2021-ben elkészített falinaptárunk is, amelynek lapjain olyan, a magyarsághoz köthető értékeket, eredményeket mutattunk be, amelyre minden magyar büszke lehet. Folytatva ezt a célkitűzést, a 2022-es falinaptárunk tematikájával azt az üzenetet kívántuk átadni, hogy a Kárpát-medence egy fantasztikus hely, tele szebbnél szebb látnivalókkal. Örömmel tapasztaltuk, hogy a téma milyen sok pozitív visszajelzést váltott ki. Ennek egyik legjobb mércéje, hogy kalendáriumunkat rengeteg országból rendelték, az Egyesült Államoktól Szingapúrig, Svédországtól Luxemburgig, és persze itthon, valamint a külhoni magyarok körében is nagyon szépen fogyott.

Bár anyagi lehetőségeink szűkösek, mégis úgy gondoltuk, hogy a tavalyi kezdeményezésünket folytatva idén is a minél szélesebb körhöz való eljutás érdekében térítésmentesen is rendelkezésre bocsájtunk intézményeknek, szervezeteknek új kiadványunkból. Mivel Alapítványunk kiemelten foglalkozik korosztályunkkal, a fiatalokkal, ezért kézenfekvő volt, hogy elsősorban iskoláknak adományozzunk belőlük, hogy át tudjuk adni a diákoknak és tanároknak a magyarsághoz tartozás büszke érzését és egyben motiváljuk őket arra, hogy minél több helyet meglátogassanak a naptárban látott helyszínek közül.

Az iskolák melletti másik célcsoportunkhoz olyan szervezetek tartoztak idén is, amelyek vagy hozzánk hasonló értékrend alapján végzik munkájukat, vagy pedig tevékenységüket kiemelkedő fontosságúnak tartjuk, ezért kerestük meg őket és juttattuk el nekik a kiadványainkat.

Bízunk benne, hogy anyagi lehetőségeink lehetővé fogják tenni, hogy folytassuk ezt a hagyományt és jövőre még több helyre tudjunk juttatni az aktuális naptárunkból, többek között külhoni iskolákba is. Alapítványunk támogatásával Ön is segítheti ezt a célt!

A 2022-es falinaptárunk ide kattintva tekinthető meg.

Fiatalok a Nemzetért Alapítvány