Barion Pixel

A csodálatos Kárpát-medence c. vándorkiállításunk anyaga

Screenshot 2023 01 24 at 8.52.25
2022-ben a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány általános és középiskolai vándorkiállítást indított útjára lelkes fiatalok bevonásával. A csodálatos Kárpát-medence című kezdeményezésünk célja, hogy a fiatal generáció is minél jobban megismerkedjen e gyönyörű természeti egység látnivalóival, magyarsághoz kapcsolódó fontos történelmi helyszíneivel. Az első fordulóban 12 állomásos vándorkiállítás az Európai Szolidaritási Testület támogatásával jött létre, a szervezésben pedig olyan fiatalok vesznek részt, akik a kiállításunk alapját adó 2021. januári fotópályázatunkon is indultak.

Iskolai vándorkiállítást indítunk A csodálatos Kárpát-medence címmel

5


A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány általános és középiskolai vándorkiállítást indít útjára lelkes fiatalok bevonásával. A csodálatos Kárpát-medence című kezdeményezésünk célja, hogy a fiatal generáció is minél jobban megismerkedjen e gyönyörű természeti egység látnivalóival, magyarsághoz kapcsolódó fontos történelmi helyszíneivel. Az első fordulóban 12 állomásos vándorkiállítás az Európai Szolidaritási Testület támogatásával jön létre, a szervezésben pedig olyan fiatalok vesznek részt, akik a kiállításunk alapját adó 2021. januári fotópályázatunkon is indultak.

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!