Barion Pixel

Véget ért a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány I. Honfoglaló Bajnoksága, jó helyre kerül a nyeremény is

honfoglalo végeKezdeményezésünk célja – Alapítványunk alapértékeivel összhangban -, hogy egyszerre fejlesszük a tudásunkat és építsünk közösséget. A versenyen való részvétel mindkettőt szolgálta, hiszen a nevezők a méltán népszerű kvízjátékban mérhették össze tudásukat, fejleszthették magukat.

A verseny elindításának a szomorú vírushelyzet adott plusz indokot, amelyet mindannyiunknak el kell viselni. A játékban való részvétel abban is segített, hogy a kényszerűségből otthon töltött időt is hasznosan, magunkat fejlesztve és új kapcsolatokra nyitottan töltsük el.

Agytorna a karanténban - Indul az I. FNA Honfoglaló Bajnokság!

 
124975284 192684999006309 4225163399067265922 o 1
 
A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány első alkalommal hirdeti meg Honfoglaló bajnokságát. Kezdeményezésünk célja – alapítványunk alapértékeivel összhangban - , hogy egyszerre fejlesszük a tudásunkat és építsünk közösséget. A versenyen való részvétel mindkettőt szolgálja, hiszen a nevezők a méltán népszerű kvízjátékban mérhetik össze tudásukat, fejleszthetik magukat, ugyanakkor FNA Honfoglaló játék nagy közösségének tagjaiként új ismeretségekre, barátságokra tehetnek szert.

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!