Barion Pixel

Értékteremtés a közösségi médiában

Értékteremtés a közösségi médiában

242904322 390918489182958 4266895221010517862 n
Ismét egy nagy fába vágtuk a fejszénket, mégpedig abba, hogy fiatalok segítségével az Alapítványuk által is képviselt értékeket közvetítő filmeket, könyveket népszerűsítsünk különböző platformokon. A projekt az Értékteremtés a közösségi médiában címet kapta, melyet főleg az a felismerés hívott létre, hogy a fiatal generációt nem lehet megszólítani a közösségi média megkerülésével.

Mára már minden fiatal életének elengedhetetlen része az online tartalmak fogyasztása, amit a járvány csak tovább erősített és úgy látjuk, hogy nagy szükség van olyan tartalmakra is, amelyek valódi értékeket képviselnek és fogyaszthatóvá vannak téve a mostani generációknak is. A mi célunk az, hogy a projekt keretein belül modern eszközökkel hívjuk fel a figyelmet különböző művek fontosságára és tanulságaira. Kérünk titeket, hogy kövessétek nyomon a munkánkat és figyelmetekkel segítsétek ennek a projektnek a megvalósulását. Hamarosan további részletekkel is jelentkezünk, maradjatok velünk!

A kezdeményezés az Európai Szolidaritási Testület támogatásának köszönhetően valósul meg.

Fiatalok a Nemzetért Alapítvány

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!