Több tucat iskolának, intézménynek, szervezetnek ajándékoztunk a Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség c. falinaptárunkból

collage61Alapítványunk missziója a nemzeti értékeink népszerűsítése és minél szélesebb körben való megismertetése. Ennek egyik eszköze volt a 2021-re elkészített falinaptárunk, amelynek lapjain olyan, a magyarsághoz köthető értékeket, eredményeket mutattunk be, amelyre minden magyar büszke lehet. Nagy örömünkre komoly népszerűségnek örvendett kalendáriumunk és közel 1000 darab fogyott el belőle.

Bár anyagi lehetőségeink szűkösek, mégis úgy gondoltuk, hogy a minél szélesebb körhöz való eljutás érdekében térítésmentesen is rendelkezésre bocsájtunk intézményeknek, szervezeteknek új kiadványunkból.

Rászorulóknak adományozott Alapítványunk

20201223 144756Adni jó, a rászorultakat segíteni pedig kötelesség, ha arra lehetőségünk van. Ez a kettős érzés vezérelt minket, amikor a Fiatalok a Nemzetért Alapítvánnyal a karácsony előtti napokban családokat ajándékoztunk meg. Alapítványunkat elsősorban a nemzeti értékrend és kulturális értékeink népszerűsítése céljából hívtuk életre, ugyanakkor alapszabályba foglalt cél nélkül is fontos kötelességünknek érezzük a rendelkezésre álló lehetőségekkel segíteni azon honfitársainkat, akik szegényebb sorban élnek.

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!