Barion Pixel

Tevékenységünk

A hétvégét Szabadkán, a Magyar Ifjúsági Konferencia közgyűlésén töltöttük

nyitó
A Magyar Ifjúsági Konferencia magyarországi régiójának tagszervezeteként vettünk részt a MIK 40. rendes közgyűlésén Szabadkán, amelyen a legfontosabb napirend volt a tisztújítás. Ezúton is gratulálunk a megválasztott új tisztségviselőknek!

A közgyűlésen idén is számos magyarországi és határon túli magyar fiatalokkal foglalkozó szervezet vett részt, ami nem csak a magas szintű szakmai egyeztetést tette lehetővé, hanem kiváló alkalom volt a kapcsolatépítésre is.

Ez utóbbit garantálta az is, hogy a gyűlés után részt vehettünk a Vajdasági Ifjúsági Fórum - VIFÓ által szervezett tavaszi bálon, ahol a közös vacsora után élőzenés kíséret mellett szórakozhattunk. A résztvevő 150 fiatal között nem csupán a szervezeti képviselők voltak jelen, hanem helyiek is, így lehetőségünk volt mélyebben megismerni a délvidékiek helyzetét.

Továbbá a szervezők arról is gondoskodtak, hogy Szabadkát egy profi idegenvezetővel jobban megismerhessük, munkájukat ezúton is köszönjük!

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!