Barion Pixel

Tevékenységünk

Neked mi a történeted a kárpát-medencei magyarokkal való összetartozásról?

 befogadott

Ha már az oldalunkra navigáltál, biztosak vagyunk benne, hogy Neked nem kell bemutatni a nemzeti összetartozás fontosságát, és azt a meggyőződést, hogy ez hozhat megoldást a trianoni békeszerződés káros következményeire: a régiót jellemző megosztottságra, társadalmunk ismerethiányára, és a magyar kultúrájú területekről a magyar nyelvű népesség rohamos fogyatkozására. Szeretnénk ezért felhívni a figyelmedet a Charta XXI nagyszerű kezdeményezésére!

A nemzeti összetartozás azonban nem csak a közös történelmünkön alapul, hanem sok más mellett a közös történeteinken is.

Téged melyik Kárpát-medencei településhez kötnek emlékek, rokonok, ismerősök - vagy akár csak a puszta kíváncsiság? Idézd fel a történeteidet, ismeretségeidet, írd meg a Charta XXI-nek, és fogadd szívedbe a településedet a fogadjszivedbe.chartaxxi.eu oldalon!

Mára több mint ezeregyszáz települést fogadtak a szívükbe. Ha Te is csatlakozol, egy újabb történetekkel erősíthetjük meg a nemzeti összetartozásunkat!

Kattints és tudj meg róla többet! 

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!