Tevékenységünk

Legyél Te is a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány Baráti Körének tagja!

126039895 363367298063380 8109307149933216460 nAlapítványunk kuratóriuma úgy döntött, hogy a tevékenységünk szélesítése érdekében életre hívja a Baráti Körünket. A döntésünk oka kettős. Kezdeményezésünk egyik célja, hogy közösséget hozzunk létre azokkal emberekkel, akik szimpatizálnak Alapítványunk céljaival és munkásságával: történelmi, kulturális hagyományaink ápolásával, őseink emlékének megőrzésével, a tudományos és kulturális élet gazdagításával, az ezt szolgáló rendezvények szervezésével. Másrészről úgy gondoljuk, hogy a velünk szimpatizálók által szélesebb körhöz juthat el munkásságunk; segítségükkel híreink, eseményeink és felhívásaink nagyobb hatást tudnak kiváltani a magyar társadalomban.

Baráti Kör tagsága számos kedvezménnyel párosul. Akik részesei lesznek ennek a közösségnek, kedvezményesen juthatnak hozzá kiadványainkhoz vagy vehetnek részt belépőjegyes rendezvényeinken, előadásainkon, illetve folyamatos tájékoztatást kapnak tevékenységünkről. A tagság ugyanakkor semmiféle kötelezettséggel nem jár. Ha valaki mégis támogatni szeretné Alapítványunkat, önkéntes alapon teheti meg, akár munkával, akár pénzbeni adománnyal.

Biztatunk mindenkit, aki egyetért céljainkkal, hogy fonjuk szorosabbra a kapcsolatot és legyen a Baráti Körünk tagja: https://fiatalokanemzetert.hu/barati-kor

Fiatalok a Nemzetért Alapítvány

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!