Barion Pixel

MÉDIAtudatosság

Médiatudatosság - A fiatalok és a média kapcsolata

Hallasd Te is a hangodat, mondd el a véleményedet! 🗣️ Töltsd ki a kérdőívünket, játssz és nyerj! 🎧 Célunk nemcsak a fiatal korcsoportok gondolkodásának megismerése, hanem - a felmérésünk eredményei alapján - egyúttal javaslatokat is megfogalmazunk a döntéshozók felé. Vagyis 1️⃣ ténylegesen kíváncsiak vagyunk a véleményedre, 2️⃣ a programjainkon való részvétellel és a válaszadással még inkább képbe kerülsz Te is a mindannyiunkat érintő témában, 3️⃣ ráadásul a kitöltők értékes ajándékot nyerhetnek (infók alább).

Hallasd a hangodat, játssz és nyerj!

A 🇭🇺Fiatalok a Nemzetért Alapítvány az 🇪🇺Erasmus Plusz program keretében ismét nagyszabású felmérést végez, ezúttal a fiatalok és a média kapcsolatának témájában. Több hónapos tevékenységünk során sok száz fiatallal találkozunk, programokat, kerekasztalokat, fókuszcsoportos beszélgetéseket szervezünk, és legfőképp egy kérdőíves kutatás keretein belül felmérjük a fiatalok médiafogyasztási szokásait, a média különböző szegmenseivel szembeni attitűdjeit, tudatosságát. Ennek során olyan, napjainkban különösen fontos témákat is érintünk, mint az internetfüggőség, az elmagányosodás vagy éppen az álhírekkel szembeni elenállóképesség.

📲 KATTINTS IDE ÉS TÖLTSD KI A KÉRDŐÍVET!

A kérdőívet regisztrációval együtt kitöltők között 3 db JBL Wave 200 vezeték nélküli fülhallgatót sorsolunk ki. 🎧

Töltsd ki a kérdőívünket és nyerd meg a 3 db JBL Wave 200 fülhallgató egyikét!

Ha okostelefonról töltöd ki a kérdőívünket, a jobb vizuális élmény érdekében javasolt elforgatnod a készüléket!

icon horizontal

 Ha szeretnél híreket kapni a kutatás eredményeiről, iratkozz fel a hírlevelünkre! 📧

*A kérdőív kitöltéséhez el kell fogadnod az adatkezelési tájékoztatóban foglalt feltételeket.

Hallasd a hangod, mondd el nekünk a véleményedet!

 📣 A múlt évben a fiatalok közéleti aktivitásának, szerepvállalásának témájában végeztünk programsorozattal összekötött, nagymintás felmérést. A Kutatás az Aktív Ifjúságért program összefoglalóját ezen a linken olvashatod.

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!