Varázslatos Magyarország – Csak egy pillanat

ZA4Most a Varázslatos Magyarország által készített dalt és videóklippet szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. A Csak egy pillanat című zeneszámot Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője, Trokán Nóra színművésznő, Puskás Peti, a The Biebers és Buzás Bence, a Stolen Beat frontembere énekelte fel. A felsorolt ismert hazai előadók a természetvédelem jegyében fogtak össze, hogy megalkossák ezt a zenét, ami egy nagyon fontos küldetésünknek ad hangot.

A dal mind mondanivalójában, mind pedig hangulatában tökéletesen tükrözi azt a szellemiséget, amelyet mi is közvetíteni szeretnénk a fiatalok felé. A fülbemászó dallamokkal fűszerezett sorok arra buzdítanak minket, hogy szabaduljunk meg kicsit a technikai eszközeinktől és mozduljunk ki a természetbe. Ismerjük meg és értékeljük hazánk természeti szépségeit, járjuk be és óvjuk nemzeti parkjaink rejtett vidékeit és páratlan élővilágát, tapasztaljuk meg az országunk kincseit testközelből!

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!