Barion Pixel

Adó 1%-a

155942763 707583693259089 6647242861171560042 nMagánszemélyként dönthetsz úgy, hogy a megfizetett személyi jövedelemadód 1%-át felajánlod egy regisztrált civil szervezetnek. Arra szeretnénk kérni, hogy idei felajánlásoddal segítsd Alapítványunkat!

Szervezetünk célja a magyar kultúra értékeinek megismertetése, történelmi, kulturális hagyományaink ápolása. Szívügyünk őseink emlékének megőrzése, a tudományos, művészeti és irodalmi élet gazdagítása, az ezt szolgáló rendezvények szervezése, támogatása. A nemzetben gondolkodó embereknek szervezett programjainkat a jövőben is szeretnénk folytatni, amelynek az anyagi alapját részben a felajánlott 1 százalékok tudják biztosítani.

Az szja 1+1%-os felajánlásáról - függetlenül attól, hogy a személyijövedelemadó-bevallásodat hogyan nyújtod be - a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhetsz. Ha rendelkezel elektronikus tárhellyel, nyilatkozatodat a legegyszerűbb módon elektronikusan nyújthatod be:
  • az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy
  • az ÁNYK keretprogram segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 19EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.
Papír alapon postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújthatod be:
  • a személyijövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,
  • az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,
  • a 19EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon, továbbá
  • ha a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, a NAV oldalán megadott határidőig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).
A kedvezményezett neve: Fiatalok a Nemzetért Alapítvány

A kedvezményezett adószáma: 18879405-1-03

Köszönettel:
Fiatalok a Nemzetért Alapítvány

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket!