Hallasd Te is a hangodat, mondd el a véleményedet! Töltsd ki a kérdőívünket, játssz és nyerj! Célunk nemcsak a fiatal korcsoportok gondolkodásának megismerése, hanem – a felmérésünk eredményei alapján – egyúttal javaslatokat is megfogalmazunk a döntéshozók felé. Vagyis 1️⃣ ténylegesen kíváncsiak vagyunk a véleményedre, 2️⃣ a programjainkon való részvétellel és a válaszadással még inkább képbe kerülsz Te is a mindannyiunkat érintő témában, 3️⃣ ráadásul a kitöltők értékes ajándékot nyerhetnek (infók alább).

Hallasd a hangodat, játssz és nyerj!

A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány az Erasmus Plusz program keretében ismét nagyszabású felmérést végez, ezúttal a fiatalok és a média kapcsolatának témájában. Több hónapos tevékenységünk során sok száz fiatallal találkozunk, programokat, kerekasztalokat, fókuszcsoportos beszélgetéseket szervezünk, és legfőképp egy kérdőíves kutatás keretein belül felmérjük a fiatalok médiafogyasztási szokásait, a média különböző szegmenseivel szembeni attitűdjeit, tudatosságát. Ennek során olyan, napjainkban különösen fontos témákat is érintünk, mint az internetfüggőség, az elmagányosodás vagy éppen az álhírekkel szembeni elenállóképesség.

 KATTINTS IDE ÉS TÖLTSD KI A KÉRDŐÍVET!

A kérdőívet regisztrációval együtt kitöltők között 3 db JBL Wave 200 vezeték nélküli fülhallgatót sorsolunk ki. 

Töltsd ki a kérdőívünket és nyerd meg a 3 db JBL Wave 200 fülhallgató egyikét!

Ha okostelefonról töltöd ki a kérdőívünket, a jobb vizuális élmény érdekében javasolt elforgatnod a készüléket!

icon horizontal

 Ha szeretnél híreket kapni a kutatás eredményeiről, iratkozz fel a hírlevelünkre! 

*A kérdőív kitöltéséhez el kell fogadnod az adatkezelési tájékoztatóban foglalt feltételeket.

Hallasd a hangod, mondd el nekünk a véleményedet!

 A múlt évben a fiatalok közéleti aktivitásának, szerepvállalásának témájában végeztünk programsorozattal összekötött, nagymintás felmérést. A Kutatás az Aktív Ifjúságért program összefoglalóját ezen a linken olvashatod.

Sikeresen feliratkozott! Hiba történt a feliratkozás során!